עוגיות פיצה-פאן
עוגיות פיצה-פאן הן קינוח ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 4132 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -244 גרם שומן . תמורת 5.72 דולר למנה , מתכון זה מכסה 60% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 47 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . אם יש לכם קמח, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגיות סהר עם שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , תרנגולת ציד קורניש ברוטב ויסקי ושמנת , וצדפות צרוב במחבת עם קינואה ובייקון .
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים קלות שתי תבניות פיצה בקוטר 30 ס"מ.
בקערה בינונית, ערבבו יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את גבינת השמנת, לאחר מכן את הביצים, אחת בכל פעם, ולאחר מכן ערבבו פנימה את הוניל.
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה והמלח; ערבבו בהדרגה לתוך התערובת הקרמית. קפלו פנימה את שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך. חלקו את הבצק לשניים ולחצו כל חצי על תבנית פיצה מוכנה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה בקצוות. מצננים לחלוטין בתבניות על רשתות צינון.
חותכים לפלחים כמו פיצה ומגישים.