עוגיות פלפל שחור סוכר ותבלינים של לורן
לורן סוכר ותבלינים פלפל שחור עוגיות הוא חלב חינם ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת קפה מערבולת קינמון, ביצה, קיצור, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. מתכונים דומים: סוכר ותבלינים: ביסקוטי תאנים ופלפל שחור, ריסוק על לורן ברנן של לורן האחרונה, בגידה ועוגת קרם שוקולד, ו פלפל שחור ספייס-בשר בקר טחון.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מוציאים את חבילת הקינמון מהתערובת ושומרים 1/3 כוס להמשך.
בקערה גדולה מערבבים יחד את תערובת העוגה, את שאר חבילת הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט והפלפל השחור.
מערבבים פנימה את הביצה ומקצרים עד שנוצר בצק. יוצרים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ', מגלגלים את הכדורים בחבילת הקינמון השמורה ומניחים אותם במרחק של 2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות לא משומנות.
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון סדוק ונפוח.
תנו לעוגיות להתייצב על דפי עוגיות עד להתקררות מוחלטת.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.