עוגיות פסחא איטלקיות
עוגיות פסחא איטלקיות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 48 מנות . מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פסחא איטלקית, לחם פסחא איטלקי, ו עוגת גבינה איטלקית עם גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל 1 כפית תמצית שקדים, 1/4 כוס חלב ושמן.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים לתוך התערובת הרטובה.
מגלגלים בצק לכדורי 1 אינץ'. על משטח מקומח קלות, לגלגל את הכדורים החוצה לחבלים על 5 סנטימטרים. לקשור קשרים רופפים ולמקם עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 5 דקות על המדף התחתון ו 5 דקות על המדף העליון של התנור שחומם מראש, עד תחתית העוגיות הם חום זהוב. כשעוגיות הן קרירות, לטבול אותם לתוך הדובדבן.
כדי להפוך את הדובדבן, קרם יחד את הסוכר של ממתקים, 1/2 כוס חמאה, ו 1 כפית וניל 1 כפית תמציות שקדים. היכו ב 3 כפות חלב, כף אחת בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את צביעת מזון אם תרצה בכך.