עוגיות פסחא לבנוניות
פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו allspice, עלייה שמרים, mahleb הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 25%. נסו עוגיות לבנוניות, עוגיות ביצי פסחא, ו עוגיות M & M הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בסוכר ומים; להמשיך לערבב לפזר סוכר. אל תרתח.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מוסיפים חמאה מומסת, שמרים, תבלינים ושומשום; מערבבים לאט במשך כ -10 דקות כדי לערבב היטב את החומרים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים את הבצק בקערה לנוח במשך 1 שעה.
הכן 3 גיליונות אפייה עם ספריי בישול או נייר קלף. בקערה קטנה, יוצקים את מי הוורדים ומי פרחים כתומים.
יוצקים את המים החמים לקערה קטנה שנייה. עבודה על לוח מקומח, לשלוף כ 1 כוס בצק. טובלים את האצבעות במים החמים ולשים את הבצק כמה דקות; ואז טובלים את הבצק במי הפרחים ולשים אותו שוב עד שהבצק רך וגמיש.
השתמש בכף היד שלך לגלגל את כדור הבצק לתוך חבל 12 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' בקוטר.
חותכים את החבל לשניים ולעשות עוגייה בצורת זר עם כל אחד, צובט את הקצוות יחד.
מניחים על תבנית אפייה. כאשר אתה ממלא גיליון אפייה, לכסות את העוגיות עם מגבת נקייה ומקרר לילה כדי לנוח את הבצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר גיליונות אפייה מהמקרר כדי להתחמם בזמן שהתנור מתחמם.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 15 דקות.