עוגיות פקאן פריכות
עוגיות פקאן פריכות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 42 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 47 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון, מלח, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגיות פקאן פריכות., טיפות פקאן פריכות, ו עוגיות פקאן פריכות. (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
קוצצים גס 1 פקאן כוס ולהניח בצד. Pulse הנותרים 1/2 כוס פקאן במעבד מזון עם סוכר, עמילן תפוחי אדמה, מלח, וקינמון עד הקרקע דק (להיזהר לא דופק כדי להדביק), ולאחר מכן מערבבים לתוך חלבונים ביצה. מוסיפים את הכוס הנותרת פקאנים קצוצים.
זרוק 1/2 כפות של הבלילה 2 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה ואופים עד עוגיות משחימים קלות מעט נפוח, 15 עד 17 דקות. חלק קלף על מדף ועוגיות מגניב לחלוטין (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים), ולאחר מכן להסיר מנייר.
אופים וקריר 2 גיליונות נייר קלף נוספים של עוגיות באותו אופן.
עוגיות ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.