עוגיות צימוקים
אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. נסו עוגיות תאריך וצימוקים מתובל (Aka Hermit Cookies), עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות צימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת הסוכר הקצר והחום.
מוסיפים ביצים, מערבבים היטב. מנפים יחד את הקמח, קינמון וסודה לאפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. לבסוף, מוסיפים את החלב והצימוקים.
טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מסדין אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.