עוגיות צימוקים משוקולד צ'יפס מלוח
גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות שיבולת שועל צימוקים שוקולד, עוגיות שוקולד צימוקים שיבולת שועל, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מומלחים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וקיצור עד חלקה.
מוסיפים סוכר ומכים עד רכות. לנצח תמצית וניל. הכה בביצה עד incorporated.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב. מערבבים בשיבולת שועל. מערבבים בשוקולד צ ' יפס וצימוקים. טופס בצק לתוך כדור לכסות עם ניילון נצמד.
תן לצנן במקרר לפחות שעתיים ועדיף בין לילה.
מחממים תנור ל 375° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים כף גדושה של בצק לכדור.
מניחים על גיליון עוגיות. חזור עם הבצק שנותר.
מפזרים את החלק העליון של כל עוגייה עם פלר דה sel.
אופים עוגיות עד הזהב בקצוות, על 12 דקות.