עוגיות צימוקים משיבולת שועל ואופים
עוגיות צימוקים משיבולת שועל ואופים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות צימוקים משיבולת שועל ואופים, עוגיות שוקולד צ'יפס עם שיבולת שועל וצימוקים, ו Slice ' N 'לאפות עוגיות שוקולד צ' יפס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את שתי הקערות, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ואגוז מוסקט בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח את החמאה וגם sugarson במהירות גבוהה עד אור וcreamy, 2-3 דקות.
הוסף ביצה בכל פעם, מכה כדי blendand גירוד למטה הקערה ביןתוספות. מקציפים בוניל.
צמצם מהירות לנמוך. Graduallyadd מרכיבים יבשים; לערבב רק כדיcombine. מקפלים שיבולת שועל וצימוקים.
מחלקים את הבצק בין 2 גדולגיליונות של נייר קלף. Usingpaper כסיוע, לגלגל כל פיסת בצק לתוך יומן בקוטר 1 1/2".לעטוף פלסטיק; להקפיא לפחות 4 שעות עד 3 שבועות.
מחממים תנור ל 177°. Unwrapdough וחותכים 1/2 "- סיבובים עבים (להחזיר בצק שאינו בשימוש למקפיא); מניחים 2" בנפרד על גיליון אפייה מצופה נייר parchmentpaper.
אופים עוגיות עד הקצוות aregolden חום, 15-18 דקות.
להעביר מתלה תיל; בואו מגניב.
האם קדימה: עוגיות יכול להיות baked2 ימים קדימה. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר.