עוגיות קאובוי
המתכון עוגיות קאובוי ניתן להכין בעוד כ-40 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. 1469 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, שיבולת שועל התגלגל מיושןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגיות קאובוי , עוגיות קאובוי, ו עוגיות קאובוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור, מכינים גיליונות אפייה: מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם סילפט או נייר קלף.
לטאטא מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מניחים חמאה במערבל חשמלי עומד ומכה על מהירות בינונית עד חלקה ואור, על 1 דקה. מוסיפים לאט את הסוכר הלבן ואת הסוכר החום, ומכים לשלב, על 2 דקות יותר.
מוסיפים חצי מהביצים, מכים, ואז מוסיפים את החצי השני ומכים שוב.
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים שוב.
להפחית את המהירות של המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח, עד רק בשילוב.
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס, שיבולת שועל, קוקוס, פקאן, ערבוב עד רק בשילוב.
סקופ את העוגיות: אם אתה רוצה עוגיות גדולות, זרוק על גושי 1/4 כוס של הבצק על יריעות העוגיות מוכן, מופרדים על ידי 3 אינץ ' כדי לאפשר מספיק מקום עבור העוגיות להתפשט כפי שהם מבשלים.
לקבלת עוגיות קטנות יותר, להשתמש על 2 כפות של בצק עוגיות לכל עוגייה.
אופים ב 177° במשך 14 עד 18 דקות עבור עוגיות גדולות, או 13 עד 16 דקות עבור עוגיות קטנות. סובב את המחבת באמצע אפייה, מלפנים לאפות מלמעלה למטה.
שים לב שאם אתה משתמש בתבנית אפייה כהה, זה יספוג יותר חום, ואתה לא צריך כל כך הרבה זמן אפייה. כמו כן, המדף העליון יאפה מהר יותר כי החום עולה.
הסר מהתנור ולתת מגניב על דפי האפייה במשך 5 דקות. לאחר מכן הסר את העוגיות למדף כדי להתקרר לחלוטין.
סביר להניח שתצטרך לעבוד בקבוצות, בהתאם לגודל התנור שלך ואת סדיני האפייה שלך.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מדירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "