עוגיות קוקוס עץ חג המולד
עוגיות קוקוס עץ חג המולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", צבעי מאכל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל עץ חג המולד, לחם עץ חג המולד, ו עוגת עץ חג המולד.
הוראות
מניחים את הקוקוס וכמה טיפות של צבע מאכל ירוק בקערה גדולה. באמצעות הידיים שלך (אם אתה עושה, ללבוש כפפות) או כף עץ, לערבב עד הצבע הירוק מופץ באופן שווה. בהתאם לסוג הצבע שבו אתה משתמש, הוסף עוד טיפות ומערבבים עד שהצבע הגיע לגוון הירוק הרצוי.
מוסיפים את הסוכר, הקמח והמלח, ערבוב עם כף עץ עד התערובת מופצת באופן שווה.
מערבבים את החלבונים ביצה וניל, שוב ערבוב עד מופץ באופן שווה; התערובת צריכה להיות רטובה מעט דביק ועבה. בשלב זה, לשים את התערובת במקרר במשך כחצי שעה כדי להירגע.
לקראת סוף זמן הקירור שלך, מחממים את התנור ל-325 ° F. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
זרוק את הבצק על ידי כפית מעוגלתעל 2 סנטימטרים זה מזה על הסדין המוכן שלך. שימוש בידיים, לעצב את התלים לתוך כמה שיותר של צורת עץ חג המולד ככל שאתה יכול-סוג של לצבוט אותו לנקודה על גבי. הם ישטחו קצת במהלך האפייה, אבל הצורה הכללית צריכה להחזיק. אם תרצה, מפזרים על פצפוצים אדומים כדי לדמות קישוטים קטנים על העצים; פצפוצים בצורת כוכב ניתן להוסיף על החלק העליון של כל תל.
אופים במשך 18-22 דקות, או עד שהם מופיעים מוצק כאשר בעדינות דקר (זה יהיה קשה לזהות בראונינג אור בגלל הצבע הירוק).
הסר עוגיות מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחר התקרר, להוסיף כל קישוטים אחרים שאתה רוצה: זרי פרחים או "אורות" נמשך עם ציפוי כתיבה, למשל.