קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

עוגיות קוקוס (עשויות מקוקוס לח וממותק)

עוגיות קוקוס (עשויות מקוקוס לח וממותק)
עוגיות קוקוס (המיוצרות מקוקוס לח וממותק) עשויות להיות בדיוק מנת הצד שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה הוא לא כל כך בריא מאז מנה אחת מכסה 3% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים. תמחיר 51 סנט למנה, מתכון . גשו לסופר וקנו חלבונים, תמצית ונילן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. 114 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני וללא גלוטן דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות קוקוס (עשויות מקוקוס לח וממותק), עוגיות קוקוס (עשויות מקוקוס מיובש, לא ממותק), ו טארו בחלב קוקוס ממותק. (Porc Loy Gaiw).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם מראש את התנור ל 163°. קו מחבת גיליון עם קלף ולהפיץ את הקוקוס באופן שווה על החלק העליון. טוסט אותו בתנור במשך 15 דקות, ערבוב זה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מערבבים את הקוקוס המקורר, חלב מרוכז ווניל בקערה גדולה. מקציפים את החלבונים ביצה ומלח על מהירות גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד שהם עושים פסגות בינוניות. בזהירות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
זרוק את הבלילה על מחבתות גיליון מרופדות בנייר קלף באמצעות כף גלידה בקוטר 1 3/4 אינץ', או 2 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב. מגניב ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
לטבילה: הגדר תחנה לטבילה עם מקרונים מקוררים, קלף, קערה של שוקולד מזג, ומזלגות. לטבול כל macaroon לתוך השוקולד, או על ידי החזקת החלק העליון ו חלקית לטבול אותו, או לגלגל אותו בשוקולד באמצעות מזלג. לנער את עודף על הקערה, ואז למקם את החלקים המוגמרים על הקלף כדי להגדיר במקום יבש קריר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך