עוגיות קוקוס פודינג שיבולת שועל שוקולד צ'יפס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי פקאן וקוקוס, עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל, ו שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס ועוגיות פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם קלף paper.In קערה, מערבבים יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען ותערובת פודינג עד שמנת.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם ומכה עד מעורב. מקציפים ב vanilla.By יד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מערבל, מערבבים את תערובת הקמח. כאשר תערובת הקמח מעורבב באופן מלא, מערבבים את שיבולת השועל , פקאן, שבבי שוקולד וקוקוס.באמצעות כפית מעוגלת בנדיבות או כף רמה, לגרוף את הבצק ואת הצורה לכדורים. לשטח את הכדורים מעט (העוגיות לא להתפשט הרבה) ולסדר 2 ½ סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
אופים על מתלה מרכז כ 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה סביב הקצוות.