קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

דג צלוי עם איולי לימון

דג צלוי עם איולי לימון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, פלפל קאיין, קורנית, וכמה דברים אחרים להכין היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו איולי לימון-הרב, מרק דגים עם איולי לימון, ו עוף עשב לימון צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות הלימון במחבת קלייה קטנה וטפטוף עם 1 כף השמן. צלוי 8 סנטימטרים מהחום עד השחמה קלה. דק קוצצים 2 של פרוסות לימון, הסרת כל בורות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מעבירים את לימון טחון לקערה קטנה; מערבבים את המיונז ואת קאיין ואת העונה איולי עם מלח ופלפל. פזר את ענפי הקורנית על פרוסות הלימון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
איוליאיולי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לעשות שלושה 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים בעור של כל פילה בס ים להחליק עלה דפנה לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
SeabassSeabass
4
מניחים את העור דגים בצד במחבת צלייה טפטוף עם השמן שנותר; העונה עם מלח ופלפל. לצלות במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא השחמה פריך הדג מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
להעביר את הדגים ולימונים לצלחות; להשליך את זרעי הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
יוצקים כל מיצים שהצטברו לתוך איולי, מערבבים היטב ומגישים עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס