דג צלוי עם איולי לימון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, פלפל קאיין, קורנית, וכמה דברים אחרים להכין היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו איולי לימון-הרב, מרק דגים עם איולי לימון, ו עוף עשב לימון צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות הלימון במחבת קלייה קטנה וטפטוף עם 1 כף השמן. צלוי 8 סנטימטרים מהחום עד השחמה קלה. דק קוצצים 2 של פרוסות לימון, הסרת כל בורות.
מעבירים את לימון טחון לקערה קטנה; מערבבים את המיונז ואת קאיין ואת העונה איולי עם מלח ופלפל. פזר את ענפי הקורנית על פרוסות הלימון במחבת.
לעשות שלושה 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים בעור של כל פילה בס ים להחליק עלה דפנה לתוך כל חריץ.
מניחים את העור דגים בצד במחבת צלייה טפטוף עם השמן שנותר; העונה עם מלח ופלפל. לצלות במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא השחמה פריך הדג מבושל דרך.
להעביר את הדגים ולימונים לצלחות; להשליך את זרעי הקורנית ועלי המפרץ.
יוצקים כל מיצים שהצטברו לתוך איולי, מערבבים היטב ומגישים עם הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס