עוגיות קורי עכביש ליל כל הקדושים
עוגיות קורי עכביש ליל כל הקדושים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 0 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 6%. מתכונים דומים: מטבל קורי עכביש שכבתי ליל כל הקדושים, עוגיות חמאה של מיליונר קורי עכביש עבור ליל כל הקדושים, ו 30 דקות פיצה תוצרת בית עם קורי עכביש ליל כל הקדושים.
הוראות
הפוך זיגוג דק: בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 זיגוג אצווה 2 כפות מים. Fit 1 שקית מאפה עם # טיפ בגודל 3 ולמלא עם זיגוג דק.
צבע ציפוי עבה: לחלק את הדובדבן אצווה שני בין 2 קערות בינוניות. כדי הדובדבן בקערה 1, בהדרגה לערבב בצבעי מאכל שחורים עד הדובדבן הוא שחור. להתאים שקית מאפה שנייה עם טיפ #3 בגודל השני ולמלא עם זיגוג שחור.
Fit תיק מאפה שלישי עם טיפ # 1 בגודל ולמלא עם הנותרים (עבה) ציפוי לבן.
גבול צינור: באמצעות שקית מאפה עם # 1 קצה ציפוי לבן עבה, צינור סביב הקצה החיצוני של 1 עוגייה. חזור עם עוגיות שנותרו ולתת להגדיר 2 דקות.
"מבול" כדי למלא מרכז: באמצעות שקית מאפה עם #3 קצה וזיגוג לבן דק, בריכת להשפריץ של זיגוג למרכז של 1 עוגייה, ולאחר מכן להפיץ לקצה עם מרית קיזוז קטן. חזור עם עוגייה שנייה, נותן בפעם הראשונה להגדיר.
מעגלי צינור: חוזר לעוגייה הראשונה, באמצעות שקית מאפה עם זיגוג שחור, מעגלים קונצנטריים צינור מעל הדובדבן הלבן, מתחיל במרכז ומסתיים כמעט בקצה. חזור עם עוגייה שנייה, נותן בפעם הראשונה להגדיר.
טופס דפוס קורי עכביש: חוזר לעוגייה הראשונה, קצה המיקום של קיסם במרכז וגרור דרך הדובדבן אל קצה. לנגב קצה ולחזור על 7 יותר פעמים לעשות 8 במרווחים שווים, קווים מקרינים כמו חישורים של גלגל.
לאחר מכן, מיקום קצה בקצה, באמצע הדרך בין 2 שורות, וגרור פנימה למרכז כדי ליצור קו אחר. נגב טיפ וחזור על 7 פעמים נוספות כדי ליצור 8 קווים נוספים בין הראשון
חזור על התהליך עם עוגיית קרח שנייה. חזור עם עוגיות שנותרו, עובד בקבוצות של 2 כדי לאפשר הדובדבן להגדיר חלקית, אבל לא להקשיח, בין שלבים.
תנו לעוגיות להתייבש, להיחשף, בטמפרטורת החדר 10 שעות או לילה. (לאחר יבש, עוגיות ישמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.)