עוגיות קיטי חמודות
עוגיות קיטי חמודות המתכון יכולות להתבצע בסביבות 35 דקות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל קינוח המגיש 18. אם יש לכם ליקריץ נעליים, חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 26%, וזה די רע. עוגיות חזיר חמודות, עוגיות חמודות, ו עוגת קיטי ליל כל הקדושים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת, קיצור וסוכר עד אור ותפוח.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים שיבולת שועל. מחלקים בצק לשניים.
מוסיפים שוקולד מומס למנה אחת.
מעצבים את הבצק הרגיל ל -8 אינץ'. רול.
מרדדים בצק שוקולד בין נייר שעווה ל-8 אינץ'. מרובע.
מניחים בצק רגיל בקצה אחד של הריבוע; מגלגלים. עוטפים בניילון נצמד; מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
לגולל בצק; לחתוך לתוך 1/4 ב. פרוסות.
מניחים 2 אני. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. ליצירת אוזניים, צובטים שני משולשים בחלק העליון של כל עוגיה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מיד במקום שני צ ' יפס שוקולד לעיניים, אדום חם על האף ושש חתיכות של שוש על כל שפם. מגניב על מתלים תיל.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "