עוגיות קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות Snap קינמון. מתאים ל-54 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-280 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: לחמניות קינמון בזריקה, עוגיות הצמד ג'ינג'ר, ו עוגיות סוג Snap ג'ינג'ר.
הוראות
1 לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, וציפורן. תניח בצד.2 לנצח את החמאה וסוכר יחד במערבל חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את תמצית הדבש, הביצה והוניל ומכים עוד דקה על בינוני עד משולב היטב. הקפד להשהות באמצע כדי לגרד את הצדדים ותחתית הקערה.3 מערבבים לאט את החומרים היבשים ומערבבים עד שהם משולבים בבצק והבצק חלק.4 קמח קלות משטח עבודה ומחלק את הבצק לשני חלקים שווים. מגלגלים אותם קלות לתוך יומני על 2 אינץ ' בקוטר.
מניחים אותם על פיסות פלסטיק לעטוף אותם בזהירות להחליק את היומנים החוצה.
מניחים במקפיא לצנן לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.5 מחממים את התנור ל-350F וממפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. מניחים בצד קערה קטנה ולהוסיף קצת קינמון וסוכר בכל פרופורציות אתה נהנה הכי טוב (אני מוצא 1/4 כוס סוכר כדי כפית קינמון הוא מושלם בשבילי, אבל לטעום וללכת עם מה עובד בשבילך).6 פורסים את הבצק לתוך 1/4 אינץ ' סיבובים עם סכין חדה. קח כל סיבוב ולחץ צד אחד לתוך סוכר הקינמון שערבבת קודם לכן.
מניחים את הבצק עגול בצד סוכר למעלה. תן את העוגיות שפע של מקום כפי שהם יתפשטו כאשר הם אופים.7
אופים במשך 10-13 דקות או עד חום זהוב כהה. הקפד לצפות בהם בזהירות רבה לאחר 10 דקות כפי שהם יכולים לשרוף מהר מאוד. העוגיות יתנפחו קצת ויישארו רכות ברגע שיצאו מהתנור. אל תדאגו כפי שהם יהפכו פריך כפי שהם מגניבים. אפשר לעוגיות להתקרר על הסדין לרגע לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.