קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קמח תירס: Zaletti

עוגיות קמח תירס: Zaletti
אם יש לכם גרידת לימון, קמח תירס, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות קמח תירס (zaletti), עוגיות זלטי פריכות, ו עוגיות קמח תירס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה, לשלב את החלמונים וסוכר להקציף היטב עד התערובת היא צהובה וקרם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה נפרדת, לשלב את קמח התירס, קמח, גרידת לימון, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בקצרה את החמאה, ואז לקפל בתערובת חלמון ביצה וצימוקים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
שים את הבצק על לוח מקומח בקצרה ללוש כדי ליצור מלבן, לא overwork הבצק או שזה יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים אותו ליהלומים 2 אינץ'. חמאה גיליון עוגיות ומניחים את העוגיות על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים במשך 12 דקות, או עד חום זהוב המשרד.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.