עוגיות קמח תירס: Zaletti
אם יש לכם גרידת לימון, קמח תירס, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות קמח תירס (zaletti), עוגיות זלטי פריכות, ו עוגיות קמח תירס.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את החלמונים וסוכר להקציף היטב עד התערובת היא צהובה וקרם, על 1 דקה.
בקערה נפרדת, לשלב את קמח התירס, קמח, גרידת לימון, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בקצרה את החמאה, ואז לקפל בתערובת חלמון ביצה וצימוקים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
שים את הבצק על לוח מקומח בקצרה ללוש כדי ליצור מלבן, לא overwork הבצק או שזה יהיה קשה.
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים אותו ליהלומים 2 אינץ'. חמאה גיליון עוגיות ומניחים את העוגיות על הסדין.
אופים במשך 12 דקות, או עד חום זהוב המשרד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.