קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קמח תירס לימון איטלקי

עוגיות קמח תירס לימון איטלקי
עוגיות קמח תירס לימון איטלקי הוא קינוח ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 42 קלוריות. מתכון זה משמש 54. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש גרידת לימון, ספלנדה ללא ממתיק קלוריות, תמצית ונילן וקמח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם קצר מקמח תירס לימון איטלקי, עוגיות קמח לימון, ו עוגיות קמח לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. משמנים קלות דף עוגיות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים יחד חמאה, ספלנדה, ממתיק מגורען וניל בקערת ערבוב בינונית עד שהחמאה מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים תחליף ביצה, מיץ לימון וגרידה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
מיץ לימוןמיץ לימון
4
מערבבים בקצרה.
5
מוסיפים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מערבבים בעזרת מערבל ידני במהירות נמוכה (או ביד) עד שנוצר בצק. לא מעל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
מוציאים בצק מהקערה ומחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מגלגלים כל חצי ליומן בערך. 1 אינץ ' עבה בקוטר. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 1-2 שעות, ומאפשרים לבצק להתקרר ולהיות יציב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
מוציאים את הבצק מהמקפיא, פורשים וחותכים לפרוסות בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מניחים עוגיות על דף עוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות צלזיוס 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "