עוגיות קצרות קלאסיות ב -4 מרכיבים בתוספת וריאציות של 1 מרכיבים
עוגיות לחם קלאסי ב 4 מרכיבים עם הוסיף 1 וריאציות מרכיב דורש בערך 1 שעה ו 4 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 49 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 65 מנות סועדים.. אם יש לך בערך 6 שקיות תה, אגוזי פקאן, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון 4 מרכיבים עוגיות שיבולת שועל בריאות ללא קמח (ללא ביצים, ללא תוספת סוכר), 4 מרכיבים עוגיות לחם קצר קטו, ו מרשמלו קלאסי, וכמה וריאציות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת הסוכר למעבד מזון ודופקים לאיחוד.
מוסיפים פנימה את הווניל, החמאה ואת 1 כפית המים. דופקים יחד רק עד שנוצר בצק.
שמים את הבצק על דף ניילון ומגלגלים לבול עץ, בקוטר של כ -2 1/2 אינץ 'ואורך של 5 אינץ'. סובב היטב כל קצה של העטיפה בכיוונים מנוגדים. מצננים את הבצק במקרר למשך 30 דקות לפחות.
פורסים את היומן לדיסקים בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים על דפי עוגיות ללא מקל, ניירות אפייה מרופדים בקלף או מרופדים בסילפט, במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד שהקצוות רק חומים בהירים, בערך 12 עד 14 דקות, מסובבים את התבניות באמצע תהליך האפייה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על דפי העוגיות למשך 5 דקות.
מעבירים למתלים ומצננים עד לטמפרטורת החדר. תהנה!
דופקים יחד את התה עם הקמח והמלח במעבד מזון רק עד שהתה נמצא בחתיכות קטנות המופצות באופן שווה לאורך הקמח. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הסוכר, הווניל, החמאה ואת 1 כפית המים. המשך כפי שהורה לעיל.
דופקים את הפקאנים הקלויים והקצוצים לבצק ואז מעצבים לדיסק עגול שטוח. לעטוף בניילון נצמד לקרר במשך שעה 1. על משטח מאובק קמח מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/3 אינץ'. (אם הבצק קשה מדי לרדד או מתחיל להיסדק, הניחו לו לנוח בטמפרטורת החדר מספר דקות עד שהוא גמיש.) עם סכין חדה, חותכים את הבצק לצורות משולבות בערך 1 על 3 אינץ'. מסדרים על ניירות האפייה המוכנים ופעל לפי הוראות הבישול כאמור לעיל. אבק עוגיות מקוררות מעט עם אבקת סוכר דרך מסננת רשת דקה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות לחם קצר. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "