קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קרקר גראהם של ארט

עוגיות קרקר גראהם של ארט
עוגיות קרקר גראהם של ארט הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. גשו לסופר וקנו חמאה, פקאן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד צ'יפס גרהם קרקר, Smookies (עוגיות פצפוצי שוקולד קרקר גרהם עם מרשמלו קלוי), ו Graham Cracker Log (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מסדרים את הקרקרים בשכבה אחת על תבנית אפייה, מוודאים שהקרקרים נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את החמאה, המרגרינה והסוכר הלבן בסיר על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -2 דקות. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מורחים את תערובת החמאה על הקרקרים גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד תערובת חמאה נספג, 8 עד 10 דקות. מיד להעביר את הקרקרים להתקרר על נייר אלומיניום או נייר שעווה. לאחר בישול, לשבור קרקרים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.