עוגיות שומשום ושוקולד צ'יפס מלוח
מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. אם יש לך קמח, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות שומשום ושוקולד צ'יפס מלוח, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו עוגיות חמאת שוקולד צ'יפס מלוחות.
הוראות
מניחים מדפים במרכז ובשליש העליון של התנור ומסדרים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכרים עד אור ורך, על 3 עד 5 דקות. עצור את המיקסר וגרד את תערובת החמאה עם מרית.
מוסיפים את חלמון הביצה והביצה ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת רכה, בערך 1 עד 2 דקות. מקציפים ברוטב וניל וסויה. עצור את המיקסר והוסף את החומרים היבשים, בבת אחת לתערובת החמאה. הכה במהירות נמוכה עד רק בשילוב. עצור את המיקסר, להוסיף את זרעי שומשום וגושי שוקולד, ולקפל יחד עם מרית עד בשילוב טוב. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך כ-45 דקות.
ממש לפני שאתה מוכן לאפות את העוגיות, מחממים התנור ל 350 ° F.
מניחים על 1/4 כוס שומשום שחור בקערה קטנה.
סקופ בצק עוגיות על ידי כף גדושה לתוך היד שלך.
להתגלגל לתוך כדור, ולזרוק סביב בזרעי שומשום שחורים. כדורי הבצק לא צריכים להיות מכוסים לחלוטין בזרעים, רק מצופה היטב.
מניחים על דפי אפייה מוכנים.
אופים במשך כ 12 דקות, עד השחמה קלה סביב הקצוות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום. עוגיות יחזיקו מעמד יום או יומיים. השמנים על הזרעים יכולים נוטים להיות מעופשים. עדיף לאכול את העוגיות האלה תוך כמה ימים.