קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד (Nanaimo) נאנאימו בר

עוגיות שוקולד (Nanaimo) נאנאימו בר
עוגיות שוקולד (Nanaimo) נאנאימו בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך שבבי שוקולד, סוכר, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 12%. מתכונים דומים: עוגיות נאנאמו, שוקולד חמוציות Nanaimo ברים, ו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים.

הוראות

1
קו 9x9 אינץ ' מחבת מרובעת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
מניחים 1/2 כוס חמאה לחצי העליון של דוד כפול, ולהמיס מעל מים רותחים. מערבבים את אבקת הסוכר והקקאו עד שהתערובת חלקה והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
לטאטא את הביצה המוכה בעדינות לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר את הדוד הכפול העליון מהחום, ומערבבים את פירורי העוגיות עד מעורבב היטב. לחץ על הקרום לתוך המנה מוכנה, ומקרר עד צונן, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
5
בקערת ערבוב, היכו יחד 1/2 כוס חמאה עם אבקת פודינג וניל ושמנת עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא רכה. לאט לאט להכות את הסוכר ' ממתקים, ולהמשיך להכות עד התערובת היא מאוד קרמי צהוב חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מורחים את המילוי על הקרום, וחוזרים למקרר לפחות 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
להמיס שבבי שוקולד semisweet עם שמן צמחי בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים, ומערבבים עד התערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
שמן צמחישמן צמחי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
8
הסר את תערובת השוקולד מהחום, לאפשר להתקרר מעט, ויוצקים על שכבת וניל. השתמש מרית כדי להפיץ את השוקולד לחלוטין על שכבת וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
9
מניחים את המנה במקרר להתקרר עד השוקולד מאבד את הברק שלה אבל הוא לא לגמרי קשה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
10
עם סכין חדה, לחתוך 5 שורות על ידי 5 שורות (25 ריבועים), לחזור למקרר, וצינה לפחות 15 דקות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
מגישים קר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "