עוגיות שוקולד-בוטנים
עוגיות שוקולד-בוטנים דורשות מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 2559 קלוריות. אם יש לך בוטנים קלויים, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה, ו המבורגרים חמאת בוטנים שוקולד (מקרונים צרפתיים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת אבקת סוכר ובוטנים עד אגוזים הם הקרקע דק מאוד.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, להביא 2 עד 3 סנטימטרים של מים לרתיחה; להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. בקערה גדולה או קערה של מיקסר עומד, לטאטא סוכר לתוך חלבונים ביצה. הגדר קערה מעל מים רותחים במחבת (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים) ומערבבים כל הזמן עד הסוכר הוא מומס תערובת מרגישה חמה למגע.
הסר קערה מהמים, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה (מצויד מצורף whisk אם באמצעות מערבל עומד), מקציפים תערובת לבן ביצה עד פסגות עבות, נוקשה טופס. מקפלים בעדינות בתערובת אבקת סוכר.
תערובת כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ 'רגיל, עם קצה כמעט נוגע הקלף, צינור לתוך שטוח 2 אינץ 'עיגולים בעובי 1/8 אינץ', 1 אינץ 'זה מזה, על שני בישול קלף מצופה 12-על ידי 15 אינץ' אפייה (ראה הערות).
אופים עוגיות בתנור 300 עד צמרות מבריקות ויבשות וקצוות סדוקים, כ 15 דקות; אם אפיית שתי מחבתות בבת אחת, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
בואו עוגיות להתקרר לחלוטין על גיליונות( על 1 1/4 שעות), ולאחר מכן להסיר על ידי הרמת אותם בעדינות וקילוף הקלף הרחק מהתחתית.
מורחים את הצד השטוח של כל אחד ממחצית העוגיות עם כ 1 כפית שוקולד גנאש. למעלה כל אחד עם עוגייה שנייה, צד שטוח לקראת מילוי.
שוקולד גנאש. בקערה חסינת חום המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי (בתחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מדי פעם מערבבים 6 אונקיות קצוצות מריר או שוקולד חצי, 2 כפות שמנת, 1 כף סירופ תירס, ו 1 כף חמאה עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
הסר מהחום ולתת מגניב עד עבה אבל לא מוצק, על 15 דקות. עושה על 1 1/4 כוסות.