עוגיות שוקולד דובדבן
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, דובדבנים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד דובדבן, שוקולד דובדבן פצפוצי שוקולד בראוניז Fudgy, ו בראוניז שוקולד דובדבן לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9-by 13 אינץ ' מחבת. שים דובדבנים בקערה ומכסה במים רותחים.
בואו לשבת במשך 10 דקות כדי לנפח, ואז לנקז ולהניח בצד.
בסיר קטן, להמס חמאה ושוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. כאשר חלקה בשילוב, להפריש ולתת מגניב. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, וניל, וסוכר. בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח וקמח.
מקציפים את תערובת השוקולד המקורר לתוך תערובת הביצים עם כף עץ. הכה בתערובת הקמח עד רק בשילוב. מערבבים דובדבנים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד בראוניז מוארים בצבע ולהתחיל פיצוח סביב הקצוות העליונים, אבל הם עדיין רך מעט באמצע, על 30 דקות.
בואו להתקרר על מדף ולהגיש.