קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד דובדבן

עוגיות שוקולד דובדבן
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, דובדבנים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד דובדבן, שוקולד דובדבן פצפוצי שוקולד בראוניז Fudgy, ו בראוניז שוקולד דובדבן לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9-by 13 אינץ ' מחבת. שים דובדבנים בקערה ומכסה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו לשבת במשך 10 דקות כדי לנפח, ואז לנקז ולהניח בצד.
3
בסיר קטן, להמס חמאה ושוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. כאשר חלקה בשילוב, להפריש ולתת מגניב. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, וניל, וסוכר. בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח וקמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים את תערובת השוקולד המקורר לתוך תערובת הביצים עם כף עץ. הכה בתערובת הקמח עד רק בשילוב. מערבבים דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד בראוניז מוארים בצבע ולהתחיל פיצוח סביב הקצוות העליונים, אבל הם עדיין רך מעט באמצע, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר על מדף ולהגיש.