מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מילוי שוקולד חלב, עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מילוי שוקולד חלב, ו עוגיות חמאת בוטנים עם נתחי שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר, סוכר חום כהה, חמאה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים חמאת בוטנים; לנצח עד שמנת. בהדרגה לנצח בשמן צמחי תמצית וניל, ואז ביצה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(כגון Crunch Bar)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
(קיבלר)
4
להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב רק עד מעורבב. מערבבים בשוקולד חלב.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלב
5
זרוק בצק עוגיות על ידי כף רמהעל גבי גיליונות אפייה ungreased, המרווח על 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עוגיות עד נפוח וזהוב חום, על 12 דקות. מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מניחים שוקולד, חמאת בוטנים, אבקת סוכר, ומלח כשר בקערה בינונית. להביא שמנת מתוקה לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימון
(כגון Crunch Bar)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים שמנת חמה על תערובת שוקולד; מערבבים עד שהתערובת נמסה וחלקה. צמרמורת עד המילוי הוא עבה ומפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מורחים על 1 כפית מעוגלת שוקולד-חמאת בוטנים מילוי בצד שטוח של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, להרכיב כריך. חזור עם מילוי ועוגיות שנותרו. (כריכי עוגיות ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)