עוגיות שוקולד כפולות קמח קוקוס
אם יש לכם שבבי שוקולד, קמח קוקוס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו מאפינס קמח קוקוס שוקולד כפול, עצמי עולה קמח כפול שוקולד צ'יפס עוגיות, ו פעמיים עוגיות קמח חומוס שוקולד (GF + דגנים ללא) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. יש מוכן ungreased או לסכל מצופה גיליון אפייה. ניתן להשתמש בנייר קלף או בנייר דבק, אבל זה עלול לגרום לעוגיות להתפשט קצת יותר.עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. מערבבים את אבקת הקקאו ומכים עד חלקה, ואז מערבבים את קמח הקוקוס.
תוסיף את השוקולד צ ' יפס. בשלב זה אתה יכול גם לערבב את האגוזים, או שאתה יכול להשאיר אותם החוצה ופשוט מפזרים אותם על גבי עוגיות unbaked.
תנו לבצק העוגיות לשבת כ-5 עד 10 דקות להתעבות (קמח קוקוס סופג לחות).זרוק את בצק העוגיות על ידי כפית מעוגלתעל תבנית אפייה, ומשאיר 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים 13 דקות, או עד עוגיות להגדיר מעט במרכז. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך כמה דקות לפני העברה למתלה תיל כדי לסיים קירור.