אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות שוקולד לוז איטלקיות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. תמורת 12 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו, תמצית וניל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות אגוזי לוז איטלקיות, עוגיות אגוזי לוז איטלקיות קלות ופריכות, וממרח שוקולד לוז איטלקי (נוטלה תוצרת בית).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.