עוגיות שוקולד מצופה שקדים מרנג
עוגיות שוקולד מקצפת שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 48 . מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, שקדים טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . נסו עוגיות שוקולד מרינג שקדים (GF), מרנג מצופה שוקולד ופירות יער, ו עוגיות קקאו - שקדים מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו 4 אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות קצף ורך טופס. בהדרגה להוסיף סוכר לבן, ממשיך להכות עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ 5 דקות. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מערבבים שקדים טחונים וסוכר ממתקים יחד בקערה נפרדת; מקפלים לתערובת ביצה לבנה.
העברת תערובת לשקית צנרת; תערובת צינור לתוך 2 אינץ 'ארוך על ידי 1/2 אינץ' תלוליות עבות על גיליונות אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות יבשות וזהובות קלות, כ -45 דקות.
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
ממיסים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס באמצעות מזלג עד שהעוגייה מצופה לחלוטין. לנער את עודף שוקולד. מסדרים עוגיות על דפי אפייה מרופדים בקלף; מקררים עד סט.