קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד מצופה שקדים מרנג

עוגיות שוקולד מצופה שקדים מרנג
עוגיות שוקולד מקצפת שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 48 . מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, שקדים טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . נסו עוגיות שוקולד מרינג שקדים (GF), מרנג מצופה שוקולד ופירות יער, ו עוגיות קקאו - שקדים מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו 4 אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות קצף ורך טופס. בהדרגה להוסיף סוכר לבן, ממשיך להכות עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ 5 דקות. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים שקדים טחונים וסוכר ממתקים יחד בקערה נפרדת; מקפלים לתערובת ביצה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
העברת תערובת לשקית צנרת; תערובת צינור לתוך 2 אינץ 'ארוך על ידי 1/2 אינץ' תלוליות עבות על גיליונות אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות יבשות וזהובות קלות, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
ממיסים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס באמצעות מזלג עד שהעוגייה מצופה לחלוטין. לנער את עודף שוקולד. מסדרים עוגיות על דפי אפייה מרופדים בקלף; מקררים עד סט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®