עוגיות שוקולד משולשות
בראוניז שוקולד משולש עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", בתוספת 2 כפות חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), עוגיות שוקולד משולשות, ו עוגיות שוקולד משולשות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים את החמאה ושוקולד מריר יחד במחבת גדולה וכבדה על אש נמוכה.
בקערה או כד מדידה גדול, להכות את הביצים יחד עם תמצית superfine סוכר וניל.
אפשר את תערובת השוקולד להתקרר קצת, ולאחר מכן להוסיף את תערובת ביצה וסוכר להכות היטב. מקפלים בקמח ומלח. לאחר מכן מערבבים את לחצני שוקולד לבן או צ 'יפס, ואת לחצני שוקולד או צ' יפס semisweet. מקציפים לשלב ואז לגרד ויוצקים את תערובת בראוני לתוך פח מוכן.
אופים במשך כ -25 דקות. אתה יכול לראות מתי הבראוניז מוכנים כי העליון מתייבש כדי speckle חום חיוור מעט, בעוד האמצע נשאר כהה, צפוף ודביק. אפילו עם אצווה כזה גדול אתה צריך להמשיך לבדוק את זה: ההבדל בין בראוניז דביק ויבש אלה הוא רק כמה דקות. זכור, גם, כי הם ימשיכו לבשל כפי שהם מגניבים.
כדי לשרת, לחתוך לריבועים בעוד עדיין חם ולערום על צלחת גדולה, זרועים סוכר של קונדיטורים דחף עם כפית דרך מסננת קטנה.