קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד משולשות

עוגיות שוקולד משולשות
בראוניז שוקולד משולש עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", בתוספת 2 כפות חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), עוגיות שוקולד משולשות, ו עוגיות שוקולד משולשות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה ושוקולד מריר יחד במחבת גדולה וכבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה או כד מדידה גדול, להכות את הביצים יחד עם תמצית superfine סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אפשר את תערובת השוקולד להתקרר קצת, ולאחר מכן להוסיף את תערובת ביצה וסוכר להכות היטב. מקפלים בקמח ומלח. לאחר מכן מערבבים את לחצני שוקולד לבן או צ 'יפס, ואת לחצני שוקולד או צ' יפס semisweet. מקציפים לשלב ואז לגרד ויוצקים את תערובת בראוני לתוך פח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
אופים במשך כ -25 דקות. אתה יכול לראות מתי הבראוניז מוכנים כי העליון מתייבש כדי speckle חום חיוור מעט, בעוד האמצע נשאר כהה, צפוף ודביק. אפילו עם אצווה כזה גדול אתה צריך להמשיך לבדוק את זה: ההבדל בין בראוניז דביק ויבש אלה הוא רק כמה דקות. זכור, גם, כי הם ימשיכו לבשל כפי שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי לשרת, לחתוך לריבועים בעוד עדיין חם ולערום על צלחת גדולה, זרועים סוכר של קונדיטורים דחף עם כפית דרך מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף