עוגיות שוקולד עשירות
המתכון עוגיות שוקולד עשיר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד עשירות, עוגיות טופי שוקולד עשירות, ו בראוניז שוקולד גרמני עשיר.
הוראות
מחממים התנור ל 170c / 150c מאוורר / גז סימן 3½.
באמצעות מקציף חשמלי, מערבבים את הביצים ואת שניהם סוכרים במשך כ 10 דקות עד עבה, חיוור הוכפל נפח.
בינתיים, מניחים את השוקולד והחמאה בקערה, ומשעים מעל סיר של מים רותחים (ביין-מארי) לא מאפשרים לקערה לגעת במים, עד שהשוקולד נמס.
הסר מהחום וקצף בקמח המסונן ואבקת אפייה, וודא שאין גושים בתערובת.
הביצים צריכות להיות מוכנות עכשיו, אז מקפלים חצי מהתערובת לשוקולד, ואז את החצי הנותר.
יוצקים לתוך מגש אפייה מראש בשורה ולשים בתנור שחומם מראש במשך כ 20-30 דקות. כאשר אתה מנער את הפח זה צריך להיות רק לנענע קל.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. הכי טוב להירגע במקרר במשך 2-3 שעות לפני ההגשה.הערות: היזהר לא לבשל את הבראוניז או שהם יהפכו מ fudgy כדי cakey. אני תמיד משתמשת בביצים גדולות לאפייה, אבל המתכון הזה דורש מדיום. הבחירה היא שלך.אני מאובק על ידי בראוניז עם אבקת קקאו, אבל זה אופציונלי