עוגיות שוקולד-צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס חלב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 72 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מריר מתוק ועוגיות שוקולד צ'יפס חלב, עוגיות שוקולד צ'יפס עם פיסטוק חלבי, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, ביצים וניל במהירות בינונית עד אור ורך, כ 5 דקות. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את החומרים היבשים למיקסר ומכים במהירות נמוכה עד incorporated, מגרד את הקערה מדי פעם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מכסים ומקררים את הבצק עד מקורר, על 1 שעה.
מחממים את התנור ל-350 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בנייר אפייה. לאסוף 2 כפות לגושים בגודל של הבצק ולהתגלגל לתוך כדורים.
מניחים את הכדורים על דפי האפייה על 3 אינץ ' זה מזה (העוגיות יתפשטו לא מעט).
אופים בשלישים התחתונים והאמצעיים של התנור במשך כ 17 דקות, עד שהעוגיות משחימות קלות סביב הקצוות אך עדיין רכות מאוד במרכז; מעבירים את המחבתות מלמעלה למטה וקדימה לאחור באמצע האפייה. החלק את הקלף על מדפים ותן לעוגיות להתקרר. (הפעל את סדיני האפייה מתחת למים קרים בין קבוצות.) חזור עם הבצק הנותר.
מגישים את העוגיות חמות או בטמפרטורת החדר.