עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 48 מנות עם 122 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה {עוגיות השוקולד צ' יפס האהובות עלי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, סודה לשתיה ומלח. בקערה גדולה מקציפים חמאה ושני הסוכרים עד שהם תפוחים. מקציפים ביצים וניל. מקציפים בתערובת קמח; מערבבים שוקולד צ ' יפס. מכסים ומקררים בצק עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס; מרפדים 2 ניירות אפייה גדולים בקלף. זרוק בצק על ידי כפות מעוגלות 1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה.
אופים בקבוצות עד שהעוגיות מזהיבות, 12 עד 14 דקות.
מניחים להתקרר למשך 10 דקות, ואז מעבירים עוגיות למתלים להתקררות מלאה.