עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן
עוגיות שוקולד-דובדבן הן אולי רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם יוגורט תות דל שומן, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן, ו ביסקוויט דובדבן-ביסקוויטים עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 . תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים יוגורט, דובדבנים ושוקולד צ ' יפס (הבצק ייראה קצת מתפורר).
על משטח מקומח קלות, לעצב בצק לכדור. ללוש בצק קל 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים. על גיליון עוגיות, לטפוח כל חצי בצק למעגל 6 אינץ'.
חותכים כל מעגל לתוך 6 טריזים, באמצעות סכין חדה, אבל לא להפריד טריזים.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב. הסר מיד מסדין קובץ cookie למדף. פרוסות נפרדות בקפידה. מגניב 10 דקות.