עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד עם מילוי קרם שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא אגוזים, טבעוני, ידידותי Paleo), עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), ו עוגיות שוקולד צ'יפס קמח קוקוס (דגנים + ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF ו קו גיליון העוגיות שלך עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
שלב את המים ואת זרעי פשתן הקרקע בקערת ערבוב, ולהניח בצד בזמן שאתה משלב את יבש ingredients.In קערה בגודל בינוני, לשלב את הקמחים, xanthan או מסטיק גואר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.חזרה בקערת הפשתן שלך, להוסיף את המרגרינה, סוכרים, ווניל, מכות עד נחמד וקרם.מערבבים או להכות בתערובת הקמח עד משולב היטב, ולאחר מכן מערבבים את שבבי השוקולד.זרוק את הבצק בכף הגדולה - פול על תבנית האפייה שלך, או אם אתה מעדיף בצק מוצק יותר, לקרר אותו לפחות שעה כדי לחזק (ראה דוגמה שלי לעיל על מה העוגיות להתברר כמו כאשר הבצק מקורר או לא).
אופים את העוגיות במשך 12 עד 14 דקות – או עד שהם רק בקושי מתחילים חום סביב הקצוות-הם לא באמת חום הרבה בכלל, אז לא להתפתות לאפות אותם במשך זמן רב מדי! מבשלים אותם פחות זמן (12 דקות) אם אתה מעדיף לעיס, יותר פריך.
תן להם להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 עד 15 דקות לפני הסרת אותם להתפנק.הם יהיו רכים ולעיסים בעוד חם, אבל לעשות מוצק לאחר יום על הדלפק (אם כי עדיין קצת לעיס). הם יכולים להיות מאוחסנים במקרר או במקפיא אם תרצה.