עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם גאנש בורבון
עוגיות שוקולד צ'יפס כפול עם גנאש בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 744 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פירורי שוקולד, גנאש בורבון, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-48 דקות. נסו Ganache-עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאים, עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, ו עוגת קרפ בורבון עם גאנש שוקולד קרמל בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף וניל, מכות עד מעורבב.
שלב קמח הבא 2 מרכיבים בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים ב פירורים רק עד בשילוב. טיפת בצק על ידי כף רמה על גבי גיליונות אפייה מרופדת נייר קלף, באמצעות כף עוגיות קטנה (כ 1 1/8 אינץ').
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
הסר מ אפייה גיליונות מתלים חוט, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות).
מורחים Ganache בורבון בצד שטוח של חצי עוגיות (כ 1 כף. לכל עוגייה); למעלה עם עוגיות שנותרו. כיסוי וצינה עוגיות 2 שעות או עד ganache הוא המשרד.