קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירות סתיו כפרית

עוגת פירות סתיו כפרית
טארט פירות סתיו כפרי דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 181 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוזים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פירות סתיו כפרית, עוגת פירות כפרית, ו עוגת פירות כפרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה הקרה וגבינת שמנת לתוך הקמח עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. (זה יכול להיעשות גם במעבד מזון: דופק את החמאה הקרה לתוך הקמח עד התערובת דומה קמח תירס; להוסיף את גבינת שמנת ודופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.) כאשר אתה לסחוט קומץ של התערובת, זה צריך ליצור כדור. לעצב את הבצק לדיסק עגול, לעטוף אותו פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אפונהאפונה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
סכיןסכין
2
לזרוק את התפוחים פרוסים ואגסים עם מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
תפוחתפוח
אגסאגס
3
לטאטא יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט, הל, ו קורנפלור. לזרוק את הפרי עם תערובת תבלין סוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
הלהל
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הגדר את מחבת טארט 8 אינץ', או, אם אתה תהיה עושה טארט צורה חופשית (גאלט), משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
5
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות כדי ליצור מעגל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
להעביר את הבצק למחבת טארט או תבנית אפייה. מסדרים את הפרי באופן דקורטיבי במאפה טארט. אם אתה אופה את הטארט על תבנית אפייה, להשאיר קצה 2 אינץ ' של בצק ולקפל אותו על קצה הפרי (קפלי המאפה יחפפו).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
7
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה ואת המילוי הוא מבעבע, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את הטארט מהתנור ומברשת אותו עם ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור