עוגיות שוקולד צ'יפס לבן קישואים
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 178 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 94 אוהדים. אם יש לך מלח, ביצה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), עוגיות שוקולד צ'יפס זוקיני, ו עוגיות שוקולד צ'יפס זוקיני-שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בסיר בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה והסוכר החום. מעל חום בינוני, sauté קישואים חתוכים לקוביות עד שיש לו השחמה קלה וספג את תערובת חמאה וסוכר. הגדר על מגבות נייר כדי כתם את הלחות העודפת; להשאיר בצד לרגע.
במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם 3/4 כוס חמאה וסוכר מגורען; להכות ביצה קליפת לימון. מערבבים במרכיבים יבשים מנופים, ולאחר מכן מערבבים בקישואים; לאחר מעורבב, מקפלים בעדינות את שבבי השוקולד הלבן.
טיפה על ידי כפית על דפי אפייה מוכנים, משאיר סנטימטר וחצי סביב כל עוגייה כדי לאפשר התפשטות.
אופים עד הזהב בקצוות, 15-20 דקות.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.