עוגיות שוקולד צ'יפס לחמניות מתוקות
עוגיות שוקולד צ'יפס לחמניות מתוקות הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס דובדבן מתוק לחמניות, קל שוקולד צ'יפס כתום לחמניות מתוקות, ו שוקולד צ'יפס שוקולד לחמניות מתוקות.
הוראות
מערבבים חלב, 1 כוס סוכר, ושמן קנולה בסיר.
חום עד חם מאוד אבל לא רותח. אפשר להתקרר עד מעט חם יותר מאשר פושר.
מפזרים שמרים על פני השטח של הנוזל, ולאחר מכן להוסיף 8 כוסות קמח. מערבבים בעדינות עד בשילוב לחלוטין.
התערובת תהיה מאוד רטובה ודביקה. מכסים במגבת תה, לשמור במקום ללא טיוטה, ולאפשר לשבת במשך 1 שעה. לאחר 1 שעה, להוסיף כוס נוספת של קמח, כמו גם מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.
מערבבים עד בשילוב. מקררים בצק, מכוסה, עד שאתה צריך את זה. (קירור הבצק עוזר להקל על הטיפול.) מחממים תנור ל 375 מעלות.
מורחים חמאה מומסת בתחתית מחבתות עוגה או 9 x 13 אינץ ' מנות אפייה.מחלקים בצק לשניים. אחסן חצי במקרר לשימוש נוסף. הפוך את החצי השני של הבצק על משטח מקומח.
רול לתוך מלבן גדול, על 24 אינץ 'רחב על ידי 10 עד 12 אינץ' עמוק.
מוסיפים וניל לחמאה מומסת, ואז טפטוף תערובת על פני השטח של הבצק. השתמש באצבעות כדי להתפשט באופן שווה.
מערבבים חמאת מקל 1, גבינת שמנת, אבקת סוכר, חלב, וניל ומלח במערבל חשמלי או עד חלקה וpourable.
הסר לחמניות מהתנור ולאפשר לשבת חמש דקות לפני זיגוג טפטוף על כל הלחמניות. הקפד לקבל את הדובדבן בכל רחבי הקצוות ומכסים את פני השטח כך שהם יהיו נחמדים ולחים!
מפזרים צמרות עם אגוזים קצוצים נוספים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.