קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס רכות עטורות פרסים

עוגיות שוקולד צ'יפס רכות עטורות פרסים
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות עטורות פרסים דורשות כ 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 190 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך תמצית ונילן, אגוזי מלך, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 25%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס עטורות פרסים, עטור פרסים שוקולד גרמני "עוגה" עוגיות סנדוויץ, ו עוגות קוקוס שוקולד עטורות פרסים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מנפים יחד את הקמח והסודה לשתייה, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, קרם יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן. מקציפים פנימה את תערובת הפודינג המיידית עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הביצים והווניל. מערבבים בתערובת הקמח. לבסוף מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס והאגוזים. זרוק עוגיות על ידי כפיות מעוגלות על דפי עוגיות לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תערובת פודינגתערובת פודינג
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עוגיותעוגיות
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. הקצוות צריכים להיות חומים זהובים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגיות שוקולד צ ' יפס עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.