עוגיות שוקולד-קראן-שיבולת שועל
עוגיות שוקולד-Cran-שיבולת שועל עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. . גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, שיבולת שועל מגולגלת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, עוגיות שוקולד לבן-פקאן, ו עוגיות קראן-פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מערבבים את שיבולת השועל, הקמח, קמח מחיטה מלאה, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים בהדרגה לתערובת המוקצפת. לבסוף, מערבבים את החמוציות, שוקולד צ 'יפס לבן ושוקולד צ' יפס. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.