עוגיות שחור לבן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, שמנת כבדה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שחור לבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור-לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם רדיד או קלף paper.In קערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגיות, חמאה, גרידת לימון, וניל, ביצים וחמאה עד חלקה.באמצעות כף גדושה, זרוק את הבלילה על ריווח גיליון אפייה כמה סנטימטרים זה מזה. עשיתי רק 6 לכל גיליון. הבלילה שלי הייתה קצת נוזלית, אבל העוגיות עדיין אפויות במעגלים נחמדים.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות. מגניב לגמרי.הפוך חלק הדובדבן הלבן ראשון. אתה יכול לעשות את כל זה בבת אחת, אבל בהתחשב ברגישות שבבים לבנים יכולים להיות לחום, אני ממליץ לעשות אצווה קטנה ראשונה.
שלב כף של שמנת כבדה עם 1/3 כוס של שבבי לבן. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים עד חלקה. אם שבבי לא נמס לחלוטין בתוך 30 שניות, להמשיך מיקרוגל במשך 20 שניות ערבוב עד התערובת חלקה. תערובת לבנה כפית על עוגיות רבות ככל שתוכל, ואז לחזור על ההליך עם שבבי לבן הנותרים שמנת.חזור עם שבבים כהים.
שלב 1 כף של שמנת כבדה ו 1/3 כוס של שבבי כהה. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות, ואז לערבב היטב. חזור עד שוקולד נמס וחלק. גאנש כפית בצד השני של העוגיות.