עוגיות שיבולת שועל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיית השיבולת השיבולת ביותר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך סוכר מגורען, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות שיבולת השועל השוות ביותר אי פעם, קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס, ו נקי לאכול קוקי שיבולת שועל שיבולת שועל לילה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מורחים שיבולת שועל בשכבה אחת על מחבתות חצי גיליון ואופים עד קלוי קל, כ 20 דקות.
מוציאים את שיבולת השועל מהתנור ומניחים להתקרר למשך 2 עד 3 דקות.
טוחנים 8 גרם של שיבולת שועל קלוי במעבד מזון במשך 3 דקות או עד עקביות של קמח מחיטה מלאה.
מוסיפים את אבקת האפייה, הקינמון והמלח והדופק לשילוב.
שלב את החמאה, הסוכר החום והסוכר המגורר בקערת מערבל המעמד, וערבב במהירות בינונית עד לקבלת צבע בהיר, כ -3 דקות. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה. מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים לשילוב. עצור לגרד את דפנות הקערה, במידת הצורך.
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים לאט את תערובת שיבולת השועל, את 8 אונקיות השיבולת שועל הנותרות ואת הצימוקים עד לאיחוד. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה. גורפים את הבצק בעזרת כדור גלידה של 1 גרם או צלחת על מחבתות חצי גיליון מרופדות קלף, ומשאירים 2 אינץ ' בין כל תלולית.
אופים את העוגיות במשך 12 דקות, מסובבים את המחבתות לאחר 6 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים סביב הקצוות.
מוציאים את התבניות מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר על התבניות למשך 2 דקות.
העבירו את העוגיות למתלה קירור להתקרר לחלוטין.