עוגיות שיבולת שועל WWII
עוגיות שיבולת שועל WWII דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 48 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. אם יש לך דבשה, מלח, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגיות מולסה שיבולת שועל, שיבולת שועל-עוגיות מולסה, ו עוגיות שיבולת שועל קר מולסה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, שיבולת שועל, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה אחרת, לנצח את הסוכר עם קיצור עד חלקה שמנת; לערבב ביצים מכות, מולסה, וניל. בהדרגה לערבב את החומרים יבשים. מערבבים אגוזים וצימוקים. זרוק על ידי כפית מלאה על גבי גיליונות אפייה ungreased.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד מעט השחמה. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.