עוגיות שיבולת שועל וצימוקים מאויתים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? עוגיות שיבולת שועל וצימוקים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לך לחנות ותביא רסק תפוחים, סירופ מייפל, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל באנאנן משמש, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח כוסמין, מלח, קינמון וסודה לשתייה יחד בקערה.
מערבבים בננה, סוכר חום, קיצור, רסק תפוחים, ביצה וסירופ מייפל יחד בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים לשלב. מקפלים שיבולת שועל וצימוקים. זרוק כף הבלילה על תבנית אפייה ungreased.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום בהיר, על 12 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.