עוגיות שיבולת שועל, חמוציות ושוקולד צ'אנק עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, קינמון טחון, חפיסת שוקולד קקאו מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 אונקיה (1/2 כוס) גלידה או כף עוגיות
מרכיבים שתצטרך
גלידה
עוגיות
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים יחד עד אור ורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
4
מוסיפים את הביצה ווניל ומכים עד חלקה. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
5
מוסיף את שיבולת השועל, חמוציות וגושי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
חמוציות
שיבולת שועל
6
מערבבים עד רק incorporated (הבצק יהיה נוקשה). באמצעות סקופ עוגיות 4-אונקיה, לגרוף תלוליות מעוגלות מעט של הבצק לכדורים 12 (קוטר 2 אינץ'). מסדרים 6 כדורי בצק, מרווחים באופן שווה זה מזה, על כל תבנית אפייה. שימוש בחלק האחורי של כף, לשטח את צמרות מעט ואופים עד עוגיות זהובות מעט על הקצוות, על 13 עד 15 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 20 דקות לפני ההגשה.