עוגיות שיבולת שועל, חמוציות ושוקולד צ'אנק
עוגיות שיבולת שועל, חמוציות ושוקולד צ'אנק עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, קינמון טחון, חפיסת שוקולד קקאו מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 אונקיה (1/2 כוס) גלידה או כף עוגיות
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים יחד עד אור ורך, על 1 דקה.
מוסיפים את הביצה ווניל ומכים עד חלקה. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח.
מוסיף את שיבולת השועל, חמוציות וגושי שוקולד.
מערבבים עד רק incorporated (הבצק יהיה נוקשה). באמצעות סקופ עוגיות 4-אונקיה, לגרוף תלוליות מעוגלות מעט של הבצק לכדורים 12 (קוטר 2 אינץ'). מסדרים 6 כדורי בצק, מרווחים באופן שווה זה מזה, על כל תבנית אפייה. שימוש בחלק האחורי של כף, לשטח את צמרות מעט ואופים עד עוגיות זהובות מעט על הקצוות, על 13 עד 15 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 20 דקות לפני ההגשה.