עוגיות שיבולת שועל לעיסה II
עוגיות שיבולת שועל לעיסה II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות לעיסה שיבולת שועל M & M, עוגיות לעיסה שיבולת שועל M & M, ו עוגיות שיבולת שועל לעיסה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקיצור בטעם חמאה וסוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצה ואז מוסיפים את החלב והוניל.
מערבבים בקמח, שיבולת שועל, סודה לשתייה וקינמון עד מעורבב היטב. מקפלים את האגוזים ואם תרצה, צימוקים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.