עוגיות שיבולת שועל מקסיקניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים,אז נסו עוגיות שיבולת שועל מקסיקניות. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לך ביצים, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות שיבולת שועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, עוגיות שיבולת שועל-תגובת הפליאו לעוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות שיבולת שועל חמאה (סקוטשי שיבולת שועל חקיין) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את שיבולת השועל בבלנדר ודופקים את הבלנדר גבוה למשך 2 שניות, 5 או 6 פעמים; מעבירים לקערה.
שוברים את השוקולד לאורך הציונים ודופק עד שהוא מגיע לצורת אבקה. דאגו לערבב בעזרת כף בין הפולסים כדי שהחום מהבלנדר לא ימס את השוקולד.
מוסיפים את השוקולד לקוואקר; מניחים בצד.
מקציפים את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים ביצה אחת לתערובת עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את הביצה השנייה יחד עם תמצית הווניל וממשיכים להקציף.
מערבבים את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה והמלח יחד בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים עד לאיחוד.
מערבבים את שיבולת השועל והשוקולד לתערובת. זרוק כפיות מהבצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה בקצוות ומניחים באמצע, 10 עד 12 דקות. הניחו לעוגיות להתקרר לזמן קצר על ניירות האפייה לפני שהועברו למדפי בישול להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג
למרות רעננותו הצעירה עדיין הוא מראה את מאפיין ריזלינג הפירותי המשובח ורמז בסיסי למינרל מאדמת הצפחה הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים את היין המרענן הזה מעט צונן! כמו אפריטיף, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עוף.