עוגיות שיבולת שועל פריכות
עוגיות שיבולת שועל פריכות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל פריכות, עוגיות שיבולת שועל פריכות, ו עוגיות שיבולת שועל דקות ופריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במיקסר, שמנת החמאה עד רכות.
מוסיף את הסוכרים, ושמנת יחד עד אור ורך.
מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים היטב.
בקערה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, קמח, מלח וסודה לשתייה.
ערבוב, מוסיפים לאט את תערובת שיבולת השועל לתערובת החמאה ומערבבים רק עד לשלב.
מוסיפים צימוקים ומערבבים רק עד לשלב.
טיפה על כף על גבי דפי האפייה, משאיר לפחות 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים עד השחמה ופריך סביב הקצוות, על 8 עד 10 דקות.
בואו להתקרר על מדפים חוט ולאחסן במיכל אטום.