עוגיות שלג עם מרנג לימון ממולאות בג'ינג'רנאפ
צריך קינוח צמחוני? עוגיות זנגביל מלאות לימון פתיתי שלג יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, דבשה לא מאובטחת, מרנג לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות לימון פתיתי שלג, עוגיות לימון פתיתי שלג, ו ביצי מרנג מלאות לימון.
הוראות
הפוך בצק: לנצח חמאה וסוכר חום יחד בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
מערבבים בדבשה, ולאחר מכן ביצה, עד מעורבב, גירוד קערה לפי הצורך.
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים; להוסיף תערובת חמאה על מהירות נמוכה, ערבוב עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לדיסק, עוטפים בניילון נצמד, ומצוננים עד המשרד, כ -3 שעות.
לפתוח בצק. על משטח מקומח בנדיבות, לרדד כל דיסק עד 1/8 ב. עבה. באמצעות חותכי שלג לחתוך את הבצק בגדלים שונים, כמה עם המרכזים לגזור באמצעות חותך גודל קטן יותר כדי להפוך את החלון, ולסדר פתיתי שלג על 1 ב. מלבד על דפי אפייה מרופדים בקלף (השתמש במרית קטנה להעברה). לאסוף שאריות לפי הצורך.
אופים עוגיות עד למראה יבש רק מתחיל חום על הקצוות, על 8 דקות. הגדר מחבתות על מדפים ולתת עוגיות להתקרר על מחבתות.
הפוך מרנג: לשים סוכר, מיץ לימון, וחלבונים ביצה בקערה של מערבל דוכן. מניחים קערה על מחבת מלאה במספיק מים רותחים כדי שהקערה לא תיגע במים.
לטאטא כל הזמן, תערובת חום עד חלבונים ביצה חמים למגע וסוכר מומס, על 4 דקות. שים קערה של לבנים חמים על מיקסר ולהקציף על מהירות בינונית עד מגניב ורך, על 10 דקות. לעורר התלהבות.
להתאים שקית פלסטיק resealable בגודל גלון עם קצה כוכב, גזירה חור בפינה של שקית טיפ כדי להתאים בנוחות (או להשתמש שקית מאפה). חצי מלא שקית עם מרנג. לאסוף שקית בחלק העליון בעדינות צינור על 2 כפות. מקצפת על צד שטוח של 1 עוגייה. כריך עם עוגייה נוספת. חזור עם עוגיות שנותרו. עוגיות אבק משני הצדדים עם אבקת סוכר.
הפוך קדימה: בצק צונן (צעד
עד שבוע 1. חנות עוגיות אפויות אטום עד 3 ימים.